3.750,00 TL
Kategori
Stok Kodu
Melek
- Melek otu esansı, melek otu bitkisinin köklerinden elde edilen aromatik bir yağdır.; - Hoş kokulu ve taze bir aroma sunar, parfümeri, aromaterapi ve kozmetik ürünlerinde yaygın olarak kullanılır.; - Bileklere atar damar üstlerine, boyun yanları ve kulak arkasına sürülebilir veya elbiselerin iç kısımlarına uygulanabilir.; - Güçlü kokusu nedeniyle az miktarda kullanılması önerilir; gözlerle temasından kaçınılmalı ve küçük çocuklardan uzak tutulmalıdır.; - Ürün Türkiye menşelidir ve 3 ml hacme sahiptir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!